Продажа домов в г. Зазимье Продажа домов в г. Зазимье Купить дом по адресу: ул. Травнева, 4, Зазимье, Киевская обл., Броварский район Купить дом по адресу: ул. Травнева, 4, Зазимье, Киевская обл., Броварский район

Продажа дома 11 810 000 $ USD, € EUR, руб RUB - продам 8 комнатный дом 710 кв.м: ул. Травнева, 4, Зазимье, Киевская обл., Броварский район

  • Цена: 11 810 000 грн
  • Цена $: 430 000$
  • Комнат: 8
  • Общая площадь: 710 кв.м
  • Жилая площадь: 222 кв.м
  • Площадь кухни: 19 кв.м
  • Площадь участка: 15 соток
  • Этаж: 2
  • Балконов: 2
  • Высота потолка: 3.2 м
  • Состояние: отличное
  • Материал стен: кирпич
  • Дней на сайте: 23
  • Обновлено: 26.04.2024
  • Код: 86179

 Броварський район село Зазим'я. Продається гарний двоповерховий будинок з мансардою та цокольним поверхом. Архітектурний стиль поєднує класичні форми та сучасні інтер'єрні рішення, передбачені всі побутові зручності. Площа будинку 710 квадратних метрів.

На першому поверсі простора вітальня з каміном та відпочинковими зонами, кухня, їдальня, робочий кабінет. Камін та його облицювальна кахельна плитка виготовлялися за індивідуальним замовленням.

На другому  – 6 кімнат, п'ять з яких обладнано під спальні.

У цокольному рівні – гараж на 3 автомобілі, котельня, кілька приміщень для зберігання речей, інвентарю (можливість використання як бомбосховища)

Мансардний поверх, з вікнами в покрівлі, обшитий дерев'яною вагонкою з модрини (лиственница) (деревина стійка до вогкості, має високу щільність, особливу твердість і зносостійкість). Дах-металочерепиця з утеплювачем.

Стіни будинку з унікального, природного будівельного матеріалу - Інкерманського каменю (один з видів кримського черепашника. Містить йод і сіль, речовини, що характеризуються антибактерицидними властивостями - сприяє підняттю життєвого тонусу, зміцненню імунітету організму.) Оздоблення фасаду з облицюванням клінкерною плиткою та клінкерною цеглою. Скрізь встановлені потрійні склопакети, на підлозі – паркет. Висота стелі житлових поверхів - 3,2м.

Особливість мікроклімату будинку – у літні місяці у приміщеннях, включаючи мансардний поверх,  – освіжаюча прохолода,  взимку стіни добре зберігають тепло (за лютий ц.р. вартість газу для обігріву склала менше 4 тис. грн.)

Електрика-3 фази, 30кВт. На випадок перебоїв з електроенергією – генератор, що вмикається автоматично. Підлоги першого та другого поверхів – з підігрівом.

Опалення – газовий котел Viessmann 100.

Вода зі свердловини (глибина понад 70 метрів), гарної якості. Додатково встановлені картриджі з очищення та мінералізації

На кожному з поверхів – санвузли. Септик на 12 куб.

Відеоспостереження, сигналізація.

Місцевість – екологічно чиста. Будинок розташований на березі озера (рибалка, плавають лебеді). Недалеко магазини, невеликий ринок. У пішій доступності грибний ліс, річка Десна. Гарні сусіди. У Зазим'ї є школа, дитячий садок, аптека, медпункт, "Нова пошта", "Укр Пошта", магазин "Фора", відділення банку, кафе. Київ за 10 хвилин їзди. Маршрутки до метро "Лісова".

Будинок розташований на земельній ділянці –15 соток. Ділянка доглянута, правильної прямокутної форми (30мх50м). Посаджені та плодоносять фруктові дерева елітних сортів черешні, яблунь, груш, персиків та ін. У перспективі – можливість придбання суміжної аналогічної ділянки. У вартість входять меблі, побутова техніка. Без комісійних. Ціна-430000 у.е

Связаться с собственником

+38 050 xxx xx xx
Похожие по цене объекты
ул. Андріївська, Гатное, Киевская обл., Киево-Святошинский район
ул. Андріївська, Гатное, Киевская обл., Киево-Святошинский район
5 комн., 230 кв.м, 10 соток, 2/-эт.
ул. луговая, Плюты, Киевская обл., Обуховский район
ул. луговая, Плюты, Киевская обл., Обуховский район
6 комн., 380/150/20 кв.м, 30 соток, 2/-эт.
ул. Київська, Козин, Киевская обл., Обуховский район
ул. Київська, Козин, Киевская обл., Обуховский район
7 комн., 446 кв.м, 12 соток, 3/-эт.
Богатырская ул., Киев, Оболонь, Оболонский район
Богатырская ул., Киев, Оболонь, Оболонский район
9 комн., 270/140/40 кв.м, 4 соток, 3/-эт.
ул. Яблунева, 8, Пуховка, Киевская обл., Броварский район
ул. Яблунева, 8, Пуховка, Киевская обл., Броварский район
7 комн., 450/300/30 кв.м, 25 соток, 2/-эт.
ул. Дружби, Процев, Киевская обл., Бориспольский район
ул. Дружби, Процев, Киевская обл., Бориспольский район
8 комн., 380/170/20 кв.м, 20 соток, 2/-эт.
Грабовского Павла ул., Киев, Голосеевский (центр), Голосеевский район
Грабовского Павла ул., Киев, Голосеевский (центр), Голосеевский район
5 комн., 452 кв.м, 18 соток, 2/-эт.